Кулинарни изкушения
вторник, 19 март 2013 г.
Картофени тиганици с моркови и орехи
Необходими продукти за около 8 кюфтета
250 гр.моркови
3 малки картофа
30 гр.ситно смлени орехи
2 яйца размер М
2 суп.лъжици брашно
30 гр.кашкавалена извара(по желание)
Сол,черен пипер на вкус
Мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Морковите и картофите настържете на едро ренде,изцедете от сока.В купа смесете морковите,картофите,яйцата,орехите,изварата и брашното.Разбъркайте добре.С помощта на лъжица оформете кюфтета,които изпържете в загрята мазнина до златист цвят.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар