Кулинарни изкушения
вторник, 15 април 2014 г.
Зелен фасул със сметана
Продукти:
450 гр.замразен фасул(може и пресен)
4 с.л масло
1 глава лук нарязана на ситно
1 с.л червен пипер
2 с.л брашно
1 ч.ч заквасена сметана
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете зеления фасул в тенджера и гответе на средна температура за 15 минути
След като е готов ,изцедете водата.Запържете в тиган лукав в маслото за 4-5 минути.Пасирайте брашното,червения пипер,солта и заквасената сметана.Прибавете сместа към лука и гответе още 5 минути,накрая зеления фасул и оставете още малко да къкри.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Лесно и апетитно! Много благодаря за рецептата!
ОтговорИзтриванеСветли празници!
Благодаря ти!Весели Празници и на теб!
ОтговорИзтриване