Кулинарни изкушения
вторник, 9 декември 2014 г.
Пилешки крила в Крок -Пот
Необходими продукти:
700 гр.пилешки крила
1/2 ч.чаша бяло вино
9 с.л соев сос
черен пипер,сол,чесън на гранули-на вкус
1 с.л мед
2 с.л масло
риган
Начин на приготвяне:
Накисваме почистените и измити крилца в предварително приготвената марината.В купа се смесват виното,соевия сос,меда и подправките.Добавят се крилата и се мариноват за няколко часа.Крилата се поставят в съда на уреда.Излива се част от маринатата(много малко)Да не забравяме,че нищо не се изпарява .Уреда се включва на режим High за 4-5 часа.Много се харесаха на домашните.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар