Кулинарни изкушения
събота, 31 октомври 2015 г.
Сладки(кокоски)
Необходими продукти:
250 гр.захар
250 гр.кокосови стърготини
3 яйца
1 жълтък
Крем за слепване:
120 гр.масло
150 гр.пудра захар(може и повече )
1 ванилия
1 с.л прясно мляко
Начин на приготвяне:
Фурната се загрява на 180 градуса.Разбийте добре яйцата(с жълтъка)и захарта.Добавете кокоса.Оформете топки върху тава с пергаментна хартия .Печете около 10 минути.Оставете ги да изстинат.За крема:Разбийте всички съставки до гъст крем.Слепете кокоските с крема.Пожелание,може да ги потопите до половина в разтопен шоколад.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар